«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τζεντίλε»!

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τζεντίλε»!

Μια φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αφορά την ΑΕΚ έχει ενδιαφέρον, διότι μπορεί και να έχει βάση. Το Transfer Rumors EU, που όπως λέει και το όνομά του, ειδικεύεται στις φήμες, αναφέρει με ανάρτηση στο twitter ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε! Τον διεθνή Ιταλό, γιο του Νάντο Τζεντίλε, ο οποίος πέρυσι […]

Μια φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αφορά την ΑΕΚ έχει ενδιαφέρον, διότι μπορεί και να έχει βάση. Το Transfer Rumors EU, που όπως λέει και το όνομά του, ειδικεύεται στις φήμες, αναφέρει με ανάρτηση στο twitter ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε!

Τον διεθνή Ιταλό, γιο του Νάντο Τζεντίλε, ο οποίος πέρυσι προσπάθησε να παίξει στον Παναθηναϊκό χωρίς να τα καταφέρει και φέτος έδειξε να βρίσκει το εαυτό του κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν με τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία (16,8π., 6,3ρ.).

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ μπορεί να είναι υπαρκτό για δύο λόγους: α) Ο Λούκα Μπάνκι ξέρει πολύ καλά κι έχει καλή σχέση με τον Τζεντίλε. Συνεργάστηκαν μαζί τη διετία 2013-15 στο Μιλάνο, πήραν ένα πρωτάθλημα και ο Τζεντίλε έπαιξε καλά. Για την ακρίβεια έκανε δύο από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του υπό την καθοδήγηση του νυν προπονητή της ΑΕΚ. Είναι προφανές πως η παρουσία του Μπάνκι μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για τον Τζεντίλε και να βοηθήσει ώστε να καλυφθεί κάποια διαφορά που ενδεχομένως θα υπάρξει στο οικονομικό μαζί του.

β) Τελευταία φαίνεται να υποχωρεί το ενδιαφέρον για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Αρχικά εθεωρείτο σχεδόν βέβαιο ότι η ΑΕΚ θα κρατούσε τον διεθνή φόργουορντ, το συμβόλαιο του οποίου έχει λήξει, για να κάνει δίδυμο με τον Χάρη Γιαννόπουλο στη θέση «3». Όμως ο καιρός περνά και η Ένωση δεν έχει κάνει καν κρούση στον Βασιλόπουλο, ο οποίος περιμένει μεν, αλλά έχει και μια πολύ καλή πρόταση στα χέρια του από το Περιστέρι και σκέφτεται σοβαρά πλέον να την αποδεχθεί. Συν τοις άλλοις, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι η ΑΕΚ δεν θα βιαστεί να κάνει την κίνησή της για τον Βασιλόπουλο.

Πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι έχει θέσει άλλο στόχο για τη θέση του σμολ φόργουορντ. Τον Αλεσάντρο Τζεντίλε ίσως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ