Μπλατ: «Σημαντικός ο Παπ, σπουδαία προσθήκη ο Γουίλιαμς – Γκος»

Μπλατ: «Σημαντικός ο Παπ, σπουδαία προσθήκη ο Γουίλιαμς – Γκος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την παραμονή του Ελληνα φόργουορντ, αλλά και για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο Κώστας Παπανικολάου ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μια εξέλιξη που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τόνισε ότι ο Ελληνας φόργουορντ είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου και επισήμανε ότι ανυπομονεί να δουλέψει μαζί του. Παράλληλα, ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός χαρακτήρισε πολύ σπουδαία την προσθήκη του Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και τόνισε ότι άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι ενθουσιασμένοι που ο 23χρονος γκαρντ θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, για την παραμονή του Κώστα Παπανικολάου, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κώστας μένει μαζί μας. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας της ομάδας. Έχει υψηλού επίπεδου ικανότητες και νοοτροπία νικητή στο παιχνίδι. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Για την απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, ανέφερε: «Ο Νάιτζελ είναι μια σπουδαία προσθήκη στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα φέρει στην ομάδα ικανότητα, φιλοδοξία, ευστροφία και υψηλού επιπέδου χαρακτήρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον έχουμε μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ