Σε τουρνουά στην Κύπρο ΠΑΟ και ΑΕΚ

Σε τουρνουά στην Κύπρο ΠΑΟ και ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί τη νέα του ομάδα, αλλά παράλληλα προγραμματίζει τα φιλικά προετοιμασίας στα οποία θα λάβει μέρος . Ετσι λοιπόν με υψηλούς προσκεκλημένους αναμένεται να διεξαχθεί το τουρνουά που θα διοργανώσει στην Κύπρο η ΕΘΑ Έγκωμης το τριήμερο 14-16/9, καθώς σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ο Παναθηναϊκός […]

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί τη νέα του ομάδα, αλλά παράλληλα προγραμματίζει τα φιλικά προετοιμασίας στα οποία θα λάβει μέρος .

Ετσι λοιπόν με υψηλούς προσκεκλημένους αναμένεται να διεξαχθεί το τουρνουά που θα διοργανώσει στην Κύπρο η ΕΘΑ Έγκωμης το τριήμερο 14-16/9, καθώς σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και οι κυπελλούχοι Ελλάδας και κάτοχοι του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ενώ στα δημοσιεύματα αναφέρεται και η παρουσία Μακάμπι και Χίμκι στις φιλικές αναμετρήσεις στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» της Λευκωσίας.

Επίσης οι πράσινοι θα λάβουν μέρος στο τουρνουά του Ζαντάρ, αλλά και σε εκείνο που θα διοργανώσουν στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου με τη συμμετοχή των Ζαλγκίρις Κάουνας, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ