Στην Αθήνα ο Γουίλιαμς-Γκος (vid)

Στην Αθήνα ο Γουίλιαμς-Γκος (vid)

Ο 24χρονος γκαρντ, που υπέγραψε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, έφτασε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στην Ελλάδα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Νάιντζελ Γουίλιαμς-Γκος. Ο 24χρόνος άσος έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 22:00 προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να γνωρίσει το νέο του εργασιακό περιβάλλον.

Η πτήση που μετέφερε τον Αμερικανό από τη Φρανκφούρτη αρχικά ήταν προγραμματισμένη να φτάσει στην Αθήνα στις 21:40, ωστόσο, είχε καθυστέρηση και τελικά αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 22:10. Ο Αμερικανός γκαρντ πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής των Πειραιωτών άλλωστε ήταν αυτός που έπεισε τον 24χρονο να πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού και να μετακομίσει μόνιμα στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός στη συνομιλία που είχε με τον παίκτη του εξήγησε πόσο πολύ τον θέλει στον Πειραιά, τον ενημέρωσε για το ρόλο που θέλει να του δώσει στον Ολυμπιακό και τον έπεισε να πει το μεγάλο «ναι».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γουίλιαμς Γκος τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και έπλεξε το εγκώμιο ου Ντέιβιντ Μπλατ.

«Ήταν τεράστια τιμή για εμένα ότι μία τόσο μεγάλη ομάδα με ζήτησε ύστερα από την πρώτη μου σεζόν στην Ευρώπη, όπως και το να κάνω το βήμα υπογράφοντας σε μία κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας. Είμαι ενθουσιασμένος», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο κόουτς Μπλατ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί μου από την ομάδα κι αυτό ήταν ίσως το πιο σημαντικό… κομμάτι της απόφασης. Πολλά εξαρτώνται από τον προπονητή και για τον Μπλατ μιλά η καριέρα του. Έχει κάνει σπουδαία καριέρα. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κερδίζει τίτλους. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας».

Δείτε βίντεο από την άφιξή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ