Ο Παπαγιάννης «κοιτάζει» προς το ΟΑΚΑ

Ο Παπαγιάννης «κοιτάζει» προς το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έστειλε τα μηνύματά του στον 21χρονο σέντερ, που βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις για την καριέρα του

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται εν μέσω σημαντικών αποφάσεων για την καριέρα του μετά το κακό ξεκίνημα στο Σάμερ Λιγκ με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Η τρίτη του απόπειρα να διεκδικήσει χρόνο και ρόλο στην ομάδα του Πόρτλαντ άρχισε με πολύ κακές προοπτικές, καθώς είχε ελάχιστη συμμετοχή στα έως τώρα παιχνίδια προετοιμασίας και σε εκείνα που αγωνίστηκε είχε μηδαμινό ρόλο.

Οι Μπλέιζερς μάλιστα τα ξημερώματα νίκησαν τους Σέλτικς (95-80) στον προημιτελικό του Σάμερ Λιγκ στο Λας Βέγκας με τον Γιώργο Παπαγιάννη να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής και να βλέπει όλο το ματς από τον πάγκο.

Το μήνυμα είναι σαφές και ο νεαρός κατάλαβε πως θα πρέπει να πάρει γρήγορα αποφάσεις…

Ετσι λοιπόν βλέποντας πως στα 21 χρόνια του κινδυνεύει να καταλήξει γυρολόγος των ομάδων του ΝΒΑ αποτελώντας ουσιαστικά μέρος των κάθε λογής ανταλλαγών που γίνονται άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Να κάνει δηλαδή μια επανεκκίνηση, να παίξει σε υψηλό επίπεδο, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να αποκομίσει εμπειρίες και μετά να ξαναδοκιμάσει να χτυπήσει την πόρτα του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Μάλιστα το περιβάλλον του έκανε κάποια τηλεφωνήματα σε ανθρώπους εμπιστοσύνης προκειμένου να διερευνήσει το έδαφος μιας πιθανής επιστροφής.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας σηκωμένες τις κεραίες του έπιασε τα μηνύματα και φώναξε «παρών» σε ένα πιθανό σενάριο επιστροφής ξεκαθαρίζοντάς του πως από την αρχή της καριέρας του είναι ο σύλλογος που βρίσκεται δίπλα του, έτοιμος να τον βοηθήσει στα βήματά του.

Ο παίκτης που ασφαλώς δεν ξεχνά ότι ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη τον στήριξαν όσο κανείς άλλος, βλέπει την προοπτική του «τριφυλλιού» ως μια από τις πρώτες (αν όχι τη μοναδική) επιλογές του αν και εφόσον επιστρέψει στη «Γηραιά Ηπειρο».

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη, οπότε και ολοκληρώνεται το Σάμερ Λιγκ. Εκεί οι Μπλέιζερς θα λάβουν αποφάσεις, αν και έχει διαφανεί το πλάνο τους για τον 21χρονο σέντερ, μια και δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν ιδιαίτερα.

Υπάρχει όμως και το ενδιαφέρον από τους Σίξερς, το οποίο ο νεαρός θέλει να το εξετάσει, κυρίως ως προς τις προοπτικές στο αγωνιστικό κομμάτι και είναι αποφασισμένος ο Παπαγιάννης να περιμένει τις εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Παναθηναϊκός είναι εκεί, όπως πάντα, έτοιμος να τον υποδεχθεί εφόσον αποφασίσει να εγκαταλείψει έστω προσωρινά το «αμερικάνικο όνειρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ