Περιστέρι : Συμφώνησε με Βασιλόπουλο

Περιστέρι : Συμφώνησε με Βασιλόπουλο

Παίκτης του Περιστερίου πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, καθώς συμφώνησε με την ομάδα των δυτικών προαστίων για συμβόλαιο δύο ετών.

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμο να ολοκληρώσει το Περιστέρι, καθώς  συμφώνησε με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν υπολογιζόταν από τον νέο προπονητή της Ένωσης κι ενημερώθηκε πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Ο Βασιλόπουλος όμως φαίνεται πως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, διότι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων μίλησε έγκαιρα με τον 34χρονο φόργουορντ και κατάφερε να τα βρει μαζί του, ολοκληρώνοντας αναμφίβολα μια πολύ καλή προσθήκη ενόψει της επιστροφής της στην Basket League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασιλόπουλος ήρθε σε συμφωνία με το Περιστέρι για τα επόμενα δύο χρόνια και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, όταν και θα διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ