Κοντά σε Χόλις το Περιστέρι

Κοντά σε Χόλις το Περιστέρι

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ψάχνει έναν Αμερικανό γκαρντ για να κάνει δίδυμο με τον Κίκι Κλαρκ στην περιφερειακή γραμμή του Περιστερίου και φαίνεται πως κατέληξε στον Όστιν Χόλις. Έναν 27χρονο και ύψους 1,93 παίκτη, ο οποίος έπαιξε τη σεζόν που πέρασε στη Γερμανία με την Γκίσεν. Ο Χόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Μινεσότα και άρχισε […]

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ψάχνει έναν Αμερικανό γκαρντ για να κάνει δίδυμο με τον Κίκι Κλαρκ στην περιφερειακή γραμμή του Περιστερίου και φαίνεται πως κατέληξε στον Όστιν Χόλις. Έναν 27χρονο και ύψους 1,93 παίκτη, ο οποίος έπαιξε τη σεζόν που πέρασε στη Γερμανία με την Γκίσεν.

Ο Χόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Μινεσότα και άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη από τη Β’ κατηγορία της Γαλλίας, στη Βολτέρ, όπου έμεινε για δύο χρόνια. Μετά έπαιξε στη Φινλανδία με την Καρχού και φέτος στην Γκίσεν. Είναι αρκετά καλός σκόρερ και ακόμα καλύτερος σουτέρ, με ποσοστό κοντά στο 40% στην καριέρα του στα τρίποντα. Πέρυσι στη Γκίσεν, μάλιστα, σούταρε με 43%.

Η μεταγραφή του δεν είναι κλεισμένη ακόμα, αλλά οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και ο Πεδουλάκης ελπίζει ότι σύντομα θα έχουν αίσιο τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ