ΑΕΚ : Συμφωνία με Χάντερ

ΑΕΚ : Συμφωνία με Χάντερ

Ο Βινς Χάντερ θα είναι ο δεύτερος Αμερικανός που, μετά τον Μάλκολμ Γκρίφιν, παίρνει θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, έστω κι αν αυτός δεν είναι καινούριος, αφού έπαιξε στην ομάδα και πέρυσι. Είχε μείνει, όμως, ελεύθερος και οι διαπραγματεύσεις μαζί του ξεκίνησαν από την αρχή. Ήταν ήδη γνωστό από το τέλος […]

Ο Βινς Χάντερ θα είναι ο δεύτερος Αμερικανός που, μετά τον Μάλκολμ Γκρίφιν, παίρνει θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, έστω κι αν αυτός δεν είναι καινούριος, αφού έπαιξε στην ομάδα και πέρυσι. Είχε μείνει, όμως, ελεύθερος και οι διαπραγματεύσεις μαζί του ξεκίνησαν από την αρχή.

Ήταν ήδη γνωστό από το τέλος κιόλας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου ότι η ΑΕΚ ήθελε να τον κρατήσει. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και μετά την πρόσληψη του Λούκα Μπάνκι, ο οποίος εκτιμά πολύ τις ικανότητές του και άναψε αμέσως το πράσινο φως για να αποκτηθεί. Άλλωστε τον ήθελε κι αυτός στο Τορίνο πέρυσι πριν ο Αμερικανός έρθει τελικά στην ΑΕΚ.

Το πρόβλημα ήταν ότι ο Χάντερ είχε και πάλι ως πρώτη προτεραιότητά του το ΝΒΑ. Πέρυσι έπαιξε λίγα παιχνίδια στους Μέμφις Γκρίζλις πριν έρθει στην Ελλάδα και ήθελε να ψάξει μία ακόμα ευκαιρία τούτο το καλοκαίρι. Γι’ αυτό πήρε μέρος στο summer league του Λας Βέγκας, όπου όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Κι όταν μετά το τέλος του summer league είδε πως τίποτα καλό δεν τον περίμενε στο ΝΒΑ, εστίασε στις συζητήσεις του με την ΑΕΚ.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά το τρένο της επιστροφής του μπήκε στις ράγες. Και καθώς τις τελευταίες μέρες καλύφθηκε και μια διαφορά που υπήρξε στο οικονομικό, φαίνεται πως η συμφωνία έκλεισε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βινς Χάντερ είπε το «ναι» στην πρόταση της ΑΕΚ κι αυτό που μένει για να ανακοινωθεί η επιστροφή του είναι να αποστείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Ο Τζέιμς και ο Καββαδάς

Αντίθετα με την περίπτωση του Ντελρόι Τζέιμς το πράγμα είναι πιο μπλεγμένο. Κι αυτός είναι ένας παίκτης που η ΑΕΚ εξ αρχής ήθελε να κρατήσει στο ρόστερ της, ενώ και ο Μπάνκι τον θεωρεί χρήσιμο. Πλην όμως υπάρχουν δύο ζητήματα που καθιστούν τη δική του επιστροφή αμφίβολη.

Το ένα είναι οικονομικό. Στις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει συμφωνία, καθώς ο Αμερικανός έχει αυξημένο κασέ μετά τις περσινές επιτυχίες της ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά η απόσταση δεν είναι από αυτές που δεν καλύπτονται.

Ακόμα όμως κι αν καλυφθεί, υπάρχει κι ένα αγωνιστικό ζήτημα. Είναι βέβαιο πως η ΑΕΚ θα πάρει ένα «τεσσάρι», αλλά τα χαρακτηριστικά του θα εξαρτηθούν από το αν θα μείνει στην ομάδα ο Βασίλης Καββαδάς ή όχι. Αν μείνει, τότε το «τεσσάρι» θα είναι πιο ελαφρύ, αν δεν μείνει, τότε θα πρέπει να είναι ένα «τεσσάρι» που θα παίζει και σαν «πέντε». Ο Τζέιμς δηλαδή!

Με άλλα λόγια η ΑΕΚ θα φουλάρει για να φέρει πίσω τον Τζέιμς, εφόσον αποχωρήσει ο Καββαδάς, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Και απόφαση γι’ αυτό από τη διοίκηση δεν έχει ληφθεί ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ