Ήφαιστος Λήμνου : Ανακοίνωσε Μπράζελτον

Ήφαιστος Λήμνου : Ανακοίνωσε Μπράζελτον

Στον Ήφαιστο Λήμνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ταϊρόν Μπράζελτον με τη νησιώτικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Παίκτης του Ήφαιστου Λήμνου είναι ο Ταϊρόν Μπράζελτον, καθώς ο σύλλογος της Λήμνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος (30/3/1986) άσος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, στο δυναμικό του οποίου είχε ενταχθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση του Ήφαιστου Λήμνου αναφέρει:

«Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό παίκτη, Tyrone Brazelton. O 32χρονος παίκτης με ύψος 1.83 γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών και αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει εννιά χρόνια ευρωπαϊκή εμπειρία. Τα τελευταία έξι χρόνια με γεμάτες χρονιές σε Λιθουανία (Neptunas, Nevezis), Γαλλία (Le Havre, Gravelines), Πολωνία (Rosa Radom) και πέρσι αρχικά έπαιξε στην Α2 Τουρκίας (Istanbulspor) όπου είχε μ.ο 19.0 πόντους και 6.0 ασίστ για να ολοκληρώσει τη σεζόν στον Πανιώνιο όπου είχε μ.ο. 13.0 πόντους και 4.8 ασίστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ