Παίρνει Μαραγκό η Κύμη

Παίρνει Μαραγκό η Κύμη

Ο Γιάννης Καστρίτης υποχρεώνεται να φτιάξει από την αρχή τη γραμμή ψηλών της Κύμης και για αρχή επενδύει σε έναν αξιόπιστο Έλληνα σέντερ. Τον Πάρη Μαραγκό (24, 2,06), με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια. Ο Μαραγκός επέστρεψε πριν από δύο χρόνια στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, όπου […]

Ο Γιάννης Καστρίτης υποχρεώνεται να φτιάξει από την αρχή τη γραμμή ψηλών της Κύμης και για αρχή επενδύει σε έναν αξιόπιστο Έλληνα σέντερ. Τον Πάρη Μαραγκό (24, 2,06), με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια.

Ο Μαραγκός επέστρεψε πριν από δύο χρόνια στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, όπου σπούδασε πρώτα στο πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον και μετά στο Αμέρικαν. Πριν φύγει για τις ΗΠΑ ανήκε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο μετά την επιστροφή του ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που του πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στους ερυθρόλευκους δεν βρήκε χρόνο και χώρο για να παίξει ιδιαίτερα, έτσι πέρυσι έφυγε και πήγε στον ΓΛ Φάρο, με τον οποίον έκανε την πρώτη γεμάτη σεζόν της καριέρας του. Ακολουθεί η Κύμη, όπως όλα δείχνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ