Το Περιστέρι ενισχύει τη Δάφνη Δαφνίου

Το Περιστέρι ενισχύει τη Δάφνη Δαφνίου

Μετά τον Διονύση Τάταρη το Περιστέρι απέκτησε έναν ακόμα νεαρό ταλαντούχο παίκτη και τον δίνει για να «ψηθεί» στη γειτονική Δάφνη Δαφνίου, με την οποία εγκαινίασε φέτος συνεργασία. Ο λόγος για τον Γιώργο Αρνοκούρο (18, 2,01), ο οποίος είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «O Γυμναστικός Σύλλογος […]

Μετά τον Διονύση Τάταρη το Περιστέρι απέκτησε έναν ακόμα νεαρό ταλαντούχο παίκτη και τον δίνει για να «ψηθεί» στη γειτονική Δάφνη Δαφνίου, με την οποία εγκαινίασε φέτος συνεργασία. Ο λόγος για τον Γιώργο Αρνοκούρο (18, 2,01), ο οποίος είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Αρνοκούρου (18χρ., 2,01μ.) για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο διεθνής, με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων, φόργουορντ αναδείχθηκε στον ΑΟΝΑ, κι αποκτήθηκε από τον σύλλογο μας, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Την σεζόν 2018-19 θα αγωνιστεί στην Δάφνη Δαφνίου, καθώς θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΓΣΠ με την γειτονική ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ