Ολυμπιακός: Δουλειά από νωρίς για τον Ντέιβιντ Μπλατ

Ολυμπιακός: Δουλειά από νωρίς για τον Ντέιβιντ Μπλατ

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός θα έχει από νωρίς τους αθλητές του στην διάθεσή του και αναμένεται και στο παρκέ να τους περάσει από… κόσκινο.

Στον Ολυμπιακό πλέον κινούνται με τα διαδικαστικά κομμάτια της προετοιμασίας τους. Οι Ερυθρόλευκοι έτρεξαν όπως έπρεπε την ενίσχυση τους για την επόμενη σεζόν πριν καλά καλά κλείσει ο Ιούλιος.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε ως απαίτηση να ολοκληρωθεί το ρόστερ πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, ειδικά από τη στιγμή που φέτος, μετά από τόσα χρόνια, θα έχει την άνεση να διαθέτει όλους τους παίκτες του τόσο νωρίς. Θα λείψουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα οι διεθνείς των Πειραιωτών (Έλληνες, Τίμα και Στρέλνιεκς και Βεζένκοφ) για τη δεύτερη φάση των προκριματικών (13 και 16 Σεπτεμβρίου οι αγώνες), αλλά αυτό θα είναι σύντομο και γρήγορα άπαντες θα ενσωματωθούν πίσω με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός θέλει να δει τους αθλητές του από το ξεκίνημα. Ξέρει το ρόστερ του, όμως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα το αξιολογήσει καλύτερα. Ήδη και σε συνεργασία με τον Ανδρέα Γκαντζούλη έχει παραδώσει στους αθλητές του το ατομικό τους πρόγραμμα και τους περιμένει στην καλύτερη κατάσταση με την αρχή του «χτισίματος» του νέου Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν 15 αθλητές για την καινούρια σεζόν (συμπεριλαμβανομένου και του Νίκου Αρσενόπουλου), οι οποίοι θα… εξεταστούν και στο παρκέ ενδελεχώς από τον Ντέιβιντ Μπλατ, γιατί εκεί κρίνονται και άπαντες. Μαζί με την ομάδα θα είναι σίγουρα ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ενώ θα αποφασιστεί και εάν ακολουθήσει και ο Ανδρέας Τσουμάνης, που είναι από τα παιδιά που έχουν προωθηθεί από την Ακαδημία.

Όπως έχουμε τονίσει πάντως, μπορεί στον Πειραιά να τονίζουν ασταμάτητα ότι δεν πρόκειται να αποκτηθεί κάποιος παίκτης, όταν ξεκινήσει όμως η προετοιμασία θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Δεν θα είναι δηλαδή περίεργο οι Ερυθρόλευκοι να κινηθούν για κάποια προσθήκη στα τέλη του Αυγούστου, ανάλογα και με τις απαιτήσεις τους.

Για τον Βασίλη Τολιόπουλο έχουν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες της Α1, ο Άρης του Βαγγέλη Αγγέλου είχε προσεγγίσει τον Ολυμπιακό, όμως ο Μπλατ θέλει να τον παρακολουθήσει από κοντά και να δουλέψει μαζί του. Από την ομάδα του έχουν τονίσει ότι υπολογίζεται, έχει μπροστά του στον «άσο» τους Γουίλιαμς-Γκος και τον Βαγγέλη Μάντζαρη και σίγουρα στην Α1 θα έχει χρόνο για να αποδείξει ότι μπορεί στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, να παραμείνει σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ