Ο Πόιντερ στον Πανιώνιο (vid)

Ο Πόιντερ στον Πανιώνιο (vid)

Ο ΣερΝτόμινικ Πόιντερ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και είναι πλέον και επισήμως παίκτης του Πανιωνίου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρήκε έναν ακόμα Αμερικανό γκαρντ από καλό κολέγιο, το Σεντ Τζονς, από το οποίο ο Πόιντερ (26, 1,98) αποφοίτησε το 2015 με 13,7 πόντους και 7,7 ριμπάουντ στην τελευταία του […]

Ο ΣερΝτόμινικ Πόιντερ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και είναι πλέον και επισήμως παίκτης του Πανιωνίου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρήκε έναν ακόμα Αμερικανό γκαρντ από καλό κολέγιο, το Σεντ Τζονς, από το οποίο ο Πόιντερ (26, 1,98) αποφοίτησε το 2015 με 13,7 πόντους και 7,7 ριμπάουντ στην τελευταία του χρονιά.

Επελέγη στο νούμερο 53 του ντραφτ από τους Καβαλίερς, με αποτέλεσμα να μείνει για τη σεζόν 2015-16 στη G-League ελπίζοντας σε ένα νεύμα από το ΝΒΑ, που δεν ήρθε ποτέ. Έτσι το 2016 άρχισε την περιπλάνησή του ανά τον κόσμο. Πήγε πρώτα στο Ισραήλ (Χάποελ Εϊλάτ και Ιρόνι Κιριάτ), μετά στο Λίβανο και έκλεισε την περσινή σεζόν στην Ουγγαρία με την Άλμπα Φέχερβαρ σκοράροντας 9,7 πόντους στα παιχνίδια της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ