Ντιλέινι : «Απέρριψα τον Ολυμπιακό και πήγα Final Four» (pic)

Ντιλέινι : «Απέρριψα τον Ολυμπιακό και πήγα Final Four» (pic)

Ο Αμερικανός απάντησε σε follower του σχετικά με την άρνησή του να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν έχουν τα πάντα να κάνουν με τα χρήματα.

 Δεν λέει να σταματήσει την αντιπαράθεση με οπαδούς του μπάσκετ που κριτικάρουν την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ που νωρίτερα σήμερα (27/7) είχε ξεκαθαρίσει πως δεν νοιάζεται καθόλου για όσους πιστεύουν αρνητικά την επιλογή του ήρθε σε νέα αντιπαράθεση με οπαδό. Μόνο που αυτή τη φορά περιλαμβάνει και τον Ολυμπιακό.

Για την ακρίβεια απάντησε σε follower του σχετικά με την άρνησή του να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν έχουν τα πάντα να κάνουν με τα χρήματα.

Συγκεκριμένα ο οπαδός του έγραψε: «Φαίνεται πως τα χρήματα είναι η προτεραιότητά σου. Όλοι το ξέρουν από το παρελθόν όταν απέρριψες τον Ολυμπιακό για να υπογράψεις στην Λοκομοτίβ», για να πάρει την εξής απάντηση: «Και πήγα στο Final Four. Σκάστε σχετικά με τα λεφτά. Απέρριψα κι ακόμη μεγαλύτερες προτάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ