Μπάνκι : «Εδώ είμαι για να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο»

Μπάνκι : «Εδώ είμαι για να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για τον στόχο της φετινής σεζόν αλλά και για τις δυσκολίες που υπάρχουν ώστε να σπάσει το δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Ο Λούκα Μπάνκι ρε συνέντευξή του στη «Real News» μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ εν όψει της νέας χρονιάς ενώ παραδέχθηκε πως το να σπάσει το δίπολο Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ελληνικό μπάσκετ μόνο εύκολο δεν είναι, ωστόσο δήλωσε πως είναι στην ΑΕΚ για να μετατρέψει το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην Real News

Για τον φετινό στόχο: «Σίγουρα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε το απίστευτο αποτέλεσμα που ο σύλλογος είχε την περσινή σεζόν. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα που θα αξιολογηθεί σε ατομικό-ομαδικό επίπεδο και θα είναι ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς. Να είμαστε σταθεροί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Champions League».

Για το πόσο εύκολο είναι να σπάσει το δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: «Είναι πολύ δύσκολο να σπάσεις την ηγεμονία δύο τόσο δυνατών ομάδων όπως είναι αυτές. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι ανόητος ή ονειροπόλος για να φτάσεις στο σημείο να πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Όμως, ένας από τους λόγους που είμαι εδώ είναι για να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο».

Γι αυτό που θα ήθελε στο φινάλε της σεζόν: «Επιτυχία θα είναι να είμαστε άξιοι της αγάπης του κόσμου και μέρος του μέλλοντος του συλλόγου. Από την άλλη, όλοι μας ονειρευόμαστε να έχουμε ξανά την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση ενός τροπαίου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ