ΜακΓκι : «Ο Άρης είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου»

ΜακΓκι : «Ο Άρης είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου»

Ο Γκάρι ΜακΓκι μίλησε στο επίσημο site του Άρη, εκφράζοντας την ικανοποίηση και τη χαρά του που αποτελεί μέλος της οικογένειας των «κίτρινων».

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του βρίσκεται ο Γκάρι ΜακΓκι που θεωρεί τον Άρη το σημαντικότερο βήμα, σε αυτά τα χρόνια που παίζει μπάσκετ. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο επίσημο site του Άρη, εκφράζοντας την ικανοποίηση και τη χαρά του που αποτελεί μέλος της οικογένειας των «κίτρινων». Έπλεξε το εγκώμιο των φίλων της ομάδας μας, τους οποίους γνωρίζει από τη διετή θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ, όπως επεσήμανε ένας από τους λόγους της έλευσης του στον Άρη ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο απόφοιτος του Πίτσμπουργκ τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανήκω στον Άρη. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου να παίξω γι’ αυτή την ομάδα, μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό και να ζήσω σε μια θαυμάσια πόλη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου. Να αγωνιστώ για μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Basketball Champions League. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να αλλάξει επίπεδο και να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική».

Ο 30χρονος παίκτης αντιμετώπισε τον Άρη κι αυτό που του προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση και θα το θυμάται, είναι η ατμόσφαιρα στο «Nick Galis Hall». «Η εμπειρία μου ως αντίπαλος του Άρη θα μου μείνει αξέχαστη. Οι οπαδοί της νέας μου ομάδας είναι «τρελοί», και δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα, κάτι που είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω στις επισκέψεις μου, ως παίκτης άλλων ομάδων. Χαίρομαι που πλέον θα τους έχω με τη δική μου πλευρά».

Ερχόμενος στον Άρη θα μπορέσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, να γίνει καλύτερος παίκτης και να πάρει μέρος για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, γεγονός που μέτρησε στην επιλογή του. «Ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για μένα και την οικογένεια μου να έρθω σε μια όμορφη πόλη και να παίξω για μια ομάδα, που είναι τόσο γνωστή και το κοινό της φημίζεται για την υποστήριξη του προς την ομάδα. Επίσης μου δίνεται η δυνατότητα να βελτιωθώ ως παίκτης και να αλλάξω επίπεδο», υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Το Basketball Champions League έπαιξε σαφώς πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ, γιατί θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα μπορέσω να ανταγωνιστώ παίκτες υψηλού επιπέδου».

Η παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου και η φήμη που τον συνοδεύει έπεισε τον Αμερικανό σέντερ ότι ο Άρης ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον. «Γνωρίζω ότι ο προπονητής διαθέτει ένα ιδιαίτερα πετυχημένο βιογραφικό και έχει την εμπειρία να βελτιώνει παίκτες και ομάδες και να τις βοηθά να πάνε στο επόμενο επίπεδο. Ήταν κι αυτός ένας παράγοντας που με έπεισε να έρθω στον Άρη. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ομάδες, όπου συνυπήρξε με σπουδαίους παίκτες και συνέβαλε στη βελτίωση τους. Θέλω να παίξω γι’ αυτόν κι όλοι μαζί να φέρουμε στον Άρη το πνεύμα του νικητή, οδηγώντας τον σε επιτυχίες. Μίλησα με τον κόουτς, μου είπε ότι είναι χαρούμενος που θα συνεργαστεί μαζί μου και θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για να έχει η ομάδα μια πετυχημένη σεζόν».

Στους «κίτρινους» θα βρεθεί και πάλι με τον Μάικλ Κάισερ, με τον οποίο μοιράστηκαν τα ίδια αποδυτήρια και στη Κύμη. «Χαίρομαι που θα είμαι και πάλι στην ίδια ομάδα με τον Μάικλ. Είναι ένας εξαιρετικός συμπαίκτης που με τον ανταγωνισμό στις προπονήσεις με βοηθά να γίνω καλύτερος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον συναντήσω ξανά».

Ολοκληρώνοντας έστειλε το δικό μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Υπόσχομαι στους φίλους του Άρη πως κάθε φορά που βρίσκομαι στο παρκέ θα δίνω τα πάντα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, για να κερδίζει η ομάδα και να έχει μια πετυχημένη χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ