Ολυμπιακός : Ο Μάντζαρης σε 3×3 στην Κάρυστο

Ολυμπιακός : Ο Μάντζαρης σε 3×3 στην Κάρυστο

Ο γκαρντ των Πειραιωτών θα δώσει το παρών στις 3 Αυγούστου στη Νότια Εύβοια για το 9ο 3x3 in-Karystos Basketball Tournament.

Στο 9ο 3×3 in-Karystos Basketball Tournament θα δώσει το παρών ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού θα είναι στην Κάρυστο την Παρασκευή 3 Αυγούστου, διακόπτοντας για λίγο τις ατομικές του προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών…

«Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο 9ο «3×3 in-Karystos Basketball Tournament»!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Το 9ο «3×3 in-Karystos Basketball Tournament» ανοίγει τις πύλες του την προσεχή Παρασκευή 3 Αυγούστου και η μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης ακούει στο όνομα ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ!

Ο γκαρντ της Εθνικής Ελλάδος και του Olympiacos B.C., δις πρωταθλητής Ευρώπης με τους «ερυθρόλευκους» (2012 & 2013) θα μας τιμήσει με την παρουσία του, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα, αλλά και… άρωμα Turkish Airlines EuroLeague στο 9ο «3×3 in-Karystos Basketball Tournament»!

Φυσικά, η έλευση ενός τόσο σπουδαίου αθλητή, του ονόματος και του βεληνεκούς του Βαγγέλη Μάντζαρη, είναι από μόνο του ξεχωριστό γεγονός για την Κάρυστο και αποδεικνύει παράλληλα τη δυναμική που έχει αποκτήσει πια το 3×3 in-Karystos Basketball Tournament!

Vaggelis Mantzaris, η Κάρυστος σε περιμένει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ