Πανιώνιος : Επενδύει στο μέλλον με δύο παιδιά από την ακαδημία

Πανιώνιος : Επενδύει στο μέλλον με δύο παιδιά από την ακαδημία

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίων με τους 18χρονους Ανδρέα Ρουμελιώτη και Ιάσωνα Δημητρακόπουλο, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες των ομάδων

Ο Πανιώνιος προχώρησε σε δύο κινήσεις που αποσκοπούν στο μέλλον. Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε τη συμφωνία με δύο παιδιά τα οποία προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας. Πρόκειται για τους Ανδρέα Ρουμελιώτη και Ιάσωνα Δημητρακόπουλο, αμφότεροι γεννημένοι το 2000. Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA προχωρά στην υλοποίηση της συνεργασίας της με την ακαδημια μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. , με την παροχή δυνατότητας συμμετοχής παικτών που έχουν αγωνιστική προοπτική για να στελεχώσουν μελλοντικά την ανδρική ομάδα. Σ’ αυτή την κατεύθυνση, θα ενταχθούν στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΙΚΟΣ COLA, με την υπογραφή συμβολαίων 4ετούς διάρκειας, οι Ρουμελιώτης Ανδρέας και Δημητρακόπουλος Ιάσωνας που προέρχονται από την ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. και έχουν αναδείξει σταδιακά το ταλέντο τους στα τμήματα υποδομής.
Παράλληλα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA μαζί με την διοικούσα επιτροπή της ακαδημίας μπάσκετ έχει κινηθεί, ήδη, για την προώθηση του αθλητή Τόλια Βασίλη που άρχισε την ενασχόληση του με το μπάσκετ απο ηλικία 9 ετών στην ακαδημία μπάσκετ, στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων 2018 είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης απο την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, καθώς και του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ στην ίδια αγωνιστική περίοδο.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα συνεχίσει να υποστηρίζει ακράδαντα την πσραγωγή παικτών, όπως πράτει διαχρονικά και να την υπερασπίζεται, επενδύοντας στο μέλλον του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ημερομηνία γέννησης: 22/9/2000
Ύψος: 1.95
Θέση: Guard
Προηγούμενες ομάδες: Ακαδημία μπάσκετ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Ολυμπιακός (δανεισμός 2017-2018).

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΩΝ
Ημερομηνία γέννησης: 11 Ιουνίου 2000
Ύψος: 1.96
Θέση: Shooting guard
Προηγούμενες ομάδες: ΑΟ Πανιώνιος Λέρου, Ακαδημία μπάσκετ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ