Βγαίνει εκτός κάδρου ο Τζέιμς

Βγαίνει εκτός κάδρου ο Τζέιμς

Η ΑΕΚ αναζητά ένα «τεσσάρι» για να κλείσει το ρόστερ της, φαίνεται ωστόσο πως αυτός ο παίκτης δεν θα είναι τελικά ο Ντελρόι Τζέιμς

Μία προσθήκη χρειάζεται ακόμα το ρόστερ της ΑΕΚ για να πάρει την τελική μορφή του. Ο Λούκα Μπάνκι αναζητά έναν πάουερ φόργουορντ για να σχηματίσει το δίδυμο στη θέση μαζί με τον Ντούσαν Σάκοτα, όμως φαίνεται πως θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα για να τον βρει. Φαίνεται επίσης πως αυτός δεν θα είναι ο Ντελρόι Τζέιμς.

Πριν από μερικές μέρες τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Η ΑΕΚ είχε σχεδόν συμφωνήσει με τον Αμερικανό στο οικονομικό σκέλος και ως πιθανότερο σενάριο έμοιαζε η παραμονή του και τη νέα σεζόν στην ομάδα, καθώς και ο Μπάνκι το σκεφτόταν σοβαρά. Όμως έκτοτε ο μεν Τζέιμς έγινε αποδέκτης μιας πολύ καλής πρότασης από την Τουρκία, η δε ΑΕΚ απέκτησε τον Χάουαρντ Σαντ-Ρόος.

Ο Τζέιμς προτιμά να μείνει στην ΑΕΚ, όπου πέρυσι ξαναβρήκε τον εαυτό του, όμως τα χρήματα στην Τουρκία είναι πολύ περισσότερα από αυτά που του δίνει η Ένωση κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να προσπεράσει τόσο εύκολα.

Ο Μπάνκι από τη δική του πλευρά χρειάζεται πλέον ένα «τεσσάρι» που να μπορεί να παίξει και λίγο στο «3», διότι ο Σαντ-Ρόος είναι «τριάρι» που παίζει και στο «2», οπότε είναι αναγκαίο να υπάρξει ισορροπία. Ο Τζέιμς είναι ένα «τεσσάρι» που παίζει και σέντερ, άρα δεν ταιριάζει πλέον στο σχήμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, χώρια που ο Μπάνκι από την αρχή προβληματιζόταν από το γεγονός ότι ο Τζέιμς έπαιζε πέρυσι καλύτερα ως σέντερ, παρά ως πάουερ φόργουορντ.

Κατόπιν όλων τούτων η περίπτωση του Ντελρόι Τζέιμς μοιάζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα ο Λούκα Μπάνκι συνεχίζει το ψάξιμο για ένα «τεσσάρι» με τα χαρακτηριστικά που θέλει αυτός και με προσιτό κασέ, εντός ορίων του μπάτζετ, διαπιστώνει ωστόσο πως τέτοια «τεσσάρια» είναι δυσεύρετα. Μια καλή περίπτωση θα ήταν ο Οκάρο Ουάιτ, που έμεινε ελεύθερος από τους Καβαλίερς, αλλά είναι πανάκριβος για τα δεδομένα της Ένωσης.

Φαίνεται πάντως ότι ο Ιταλός είναι διατεθειμένος να περιμένει αρκετά μέχρι να βρει αυτό που θέλει. Και δεν αποκλείεται να αρχίσει η προετοιμασία χωρίς τον πάουερ φόργουορντ. Αλλά από τη στιγμή που η υπόλοιπη ομάδα είναι έτοιμη, ο Μπάνκι νιώθει ότι μπορεί να διαχειριστεί την απουσία μόνον ενός παίκτη από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ