Πάει για το «μπαμ» με Ματσιούλις η ΑΕΚ!

Πάει για το «μπαμ» με Ματσιούλις η ΑΕΚ!

Η Ενωση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Λιθουανού φόργουορντ – Υπάρχει αισιοδοξία ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Μια… ανάσα από μία πολύ σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης, Γιόνας Ματσιούλις! Ο Λιθουανός φόργουορντ αρέσει πολύ στον τεχνικό της Ενωσης, Λούκα Μπάνκι και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει τον έμπειρο άσο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν προχωρήσει πολύ την υπόθεση του Γιόνας Ματσιούλις και είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λιθουανού. Πρόκειται αναμφίβολα για έναν πολύ σπουδαίο παίκτη, ο οποίος αν αποκτηθεί θα ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ και θα τη δυναμώσει πάρα πολύ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο 33χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 2014 έως το 2014 και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα, αλλά και 2 Κύπελλα Ελλάδας. Το 2014 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η ισπανική ομάδα το 2015 να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται πλέον σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του παίκτη και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Εκτός από τον Παναθηναϊκό τη Ρεάλ, ο Ματσιούλις έχει αγωνιστεί επίσης σε Ζαλγκίρις, Ολίμπια Μιλάνο και Σιένα, ενώ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε στη Ρωσία με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ