Ματσιούλις: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ»

Ματσιούλις: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ»

Ο Λιθουανός φόργουορντ μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους κιτρινόμαυρους οπαδούς.

Χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ δήλωσε ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος τόνισε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις και να παίξει μπροστά στους φιλάθλους της Ενωσης. «Να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο, με τη σωστή καθοδήγηση από τον κόουτς και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στην ΑΕΚ. Επιστρέφω σε μια χώρα και μια πόλη, την Αθήνα, που αγαπώ και γνωρίζω πολύ καλά. Πέρασα πολύ όμορφα χρόνια. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ και να παίξω μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ελπίζουμε να έχουμε μια χρονιά παρόμοια με την περσινή και περιμένουμε ακόμα περισσότερους φίλους για να μας υποστηρίξουν σε μία απαιτητική σεζόν. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό. Να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, με την σωστή καθοδήγηση από τον κόουτς, και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους, ανυπομονώ να τους δω από κοντά με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ