Ξεκίνησε προπονήσεις στο ΣΕΦ ο Σπανούλης

Ξεκίνησε προπονήσεις στο ΣΕΦ ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει ατομικές προπονήσεις – Καθημερινά στο φαληρικό γήπεδο και οι Αγραβάνης, Παπανικολάου, Μάντζαρης και Τολιόπουλος.

Ενας – ένας οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκληρώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και επιστρέφουν στην Αθήνα. Ενας από τους παίκτες που βρίσκεται στην πρωτεύουσα είναι και ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός των Πειραιωτών επέστρεψε στη βάση του και μάλιστα ξεκίνησε ήδη ατομικές προπονήσεις στο ΣΕΦ, ενόψει της έναρξης της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση των διακοπών του έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, προκειμένου να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της ομάδας. Το φαληρικό γήπεδο επισκέπτονται επίσης τις τελευταίες ημέρες οι Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης και Βασίλης Τολιόπουλος, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης κάνει προπονήσεις στη Σύρο.

Το τριήμερο 17-20 Αυγούστου οι Ερυθρόλευκοι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στις 21 θα προπονηθούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Ισραηλινός κόουτς έχει αναλάβει το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού, με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στους τίτλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ