Σηκώνει… μανίκια ο Μπάνκι στην ΑΕΚ

Σηκώνει… μανίκια ο Μπάνκι στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκινάει προπονήσεις στις 20 Αυγούστου, ενώ στις 30 του μήνα αναχωρεί για Ζλάτιμπορ όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Βασίλισσας.

Η ΑΕΚ πέρσι έκανε το «μπαμ» κατακτώντας το Κύπελλο, το Champions League, ενώ κατάφερε να πετύχει νίκες επί των παραδοσιακών δυνάμεων του ελληνικού μπάσκετ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Φέτος λοιπόν ξεκινά για τους κιτρινόμαυρους μια νέα σεζόν με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, ενισχυμένο ρόστερ αλλά και νέο προπονητή, τον Λούκα Μπάνκι. Το γραφείο Τύπου της Ένωσης ενημέρωσε για το πότε ξεκινάει το πρόγραμμα προετοιμασίας για την ομάδα, αλλά και για τη σειρά των φιλικών που θα δώσει:

«Η έναρξη της προετοιμασίας της περιόδου 2018-2019 πλησιάζει. Το πρώτο «κάλεσμα» από τον προπονητή της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας (20/08) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (κεκλεισμένων των θυρών). Στις 20, 23 και 24 Αυγούστου οι αθλητές της «Βασίλισσας», χωρισμένοι σε γκρουπ, θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η αποστολή της «Βασίλισσας» αναμένεται να αναχωρήσει την Πέμπτη (30/08) για το αθλητικό Κέντρο του Ζλάτιμπορ, προκειμένου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Οι «κιτρινόμαυροι» κατόπιν θα πραγματοποιήσουν «στάση» στο Βελιγράδι, και αργότερα θα ταξιδέψουν σε Λευκωσία και Πόλη για σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Αναλυτικά:

07/09, Βελιγράδι: Μέγκα Λεξ – AEK
08/09, Βελιγράδι: Ερυθρός Αστέρας – ΑΕΚ
14/09, Λευκωσία (τουρνουά): Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
15/09, Λευκωσία (τουρνουά): Χίμκι– ΑΕΚ
16/09, Λευκωσία (τουρνουά): Μακάμπι – ΑΕΚ
23/09, Κωνσταντινούπολη: Μπάνβιτ – ΑΕΚ
25/09, Κωνσταντινούπολη: Μπεσίκτας – ΑΕΚ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ