Ολυμπιακός: Αφίξεων συνέχεια για τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Αφίξεων συνέχεια για τους Πειραιώτες

Στην Αθήνα είναι και οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Άξελ Τουπάν και ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Καστούτις Κεμζούρα για τους Ερυθρόλευκους.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται ο Ολυμπιακός καθώς σιγά σιγά όλοι οι Ερυθρόλευκοι μαζεύονται ενόψει της νέας σεζόν. Δεν ήταν όμως μόνο η Τέταρτη (15/08) ημέρα αεροδρομίου για τους Πειραιώτες, αφού ήρθαν οι Βεζένκοφ, ΛεΝτέι, Τίμα και Στρέλνιεκς.

Και την επόμενη μέρα λοιπόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την… έβγαλαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος, περιμένοντας και τις τελευταίες αφίξεις της ομάδας.

Για να είμαστε λοιπόν πιο συγκεκριμένοι, την Πέμπτη (16/08) αφίχθησαν στην Αθήνα οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Άξελ Τουπάν, καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Καστούτις Κεμζούρα.

Οι επόμενες ημέρες θα βρει όλους τους παίκτες στα χέρια του ιατρικού τιμ της ομάδας ενώ στις 21 Αυγούστου είναι η πρώτη επίσημη προπόνηση του Ολυμπιακού για την σεζόν 2018-19, η οποία είναι γεμάτη με φιλοδοξίες υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ