Το συγκινητικό αντίο της ΑΕΚ στον Μαυροειδή

Το συγκινητικό αντίο της ΑΕΚ στον Μαυροειδή

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποχωρεί από την ΑΕΚ μετά από περίπου τρία χρόνια και η ΚΑΕ τον αποχαιρετά με μια συγκινητική ανακοίνωση.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα για την ανοδική πορεία της ΑΕΚ την τελευταία τριετία με αποκορύφωμα φυσικά την προηγούμενη σεζόν που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση των δύο τίτλων.

Ο έμπειρος σέντερ όμως δε θα συνεχίσει στην Ένωση μετά από σχεδόν τρία χρόνια στην ομάδα και η ΚΑΕ τον αποχαιρέτησε με ένα αν μη τι άλλο συγκινητικό κείμενο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Νοέμβριος 2015, Μάιος 2018.

Περίπου τρία χρόνια μαζί. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Για μας, ο Δημήτρης Μαυροειδής, παραμένει μέλος της οικογένειάς μας.

Ο Δημήτρης, αποχωρεί από την Ομάδα, έχοντας προσθέσει στην πλούσια συλλογή του, δύο από τα πλέον βαρύτιμα τρόπαια της Ιστορίας της «Βασίλισσας», και τα πλέον τιμημένα της σύγχρονης εποχής.

Ο Δημήτρης συνέβαλε αποφασιστικά στην αναγέννησή της, εντός και εκτός παρκέ, μεταλαμπαδεύοντας ως άξιος πρεσβευτής της το μήνυμα της «επιστροφής» και τα ευγενή ιδεώδη της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, και αυτό θα του πιστώνεται διαχρονικά.

Η ΑΕΚ Β.C. εύχεται στο διεθνή σέντερ κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ