ΑΕΚ : «Πάτησε» Ελλάδα και ο Σαντ-Ρος (pics)

ΑΕΚ : «Πάτησε» Ελλάδα και ο Σαντ-Ρος (pics)

Αφίξεων συνέχεια για τη μπασκετική ΑΕΚ, με τον Σαντ-Ρος να βρίσκεται στην Ελλάδα μετά τους Ματσιούλης και Ρόμπερσον

Άλλη μία άφιξη σήμερα για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, με τον Χάουαρντ Σαν-Ρος να γίνεται ο τέταρτος ξένος που έφτασε στην Ελλάδα για την «Ένωση». Ο Κουβανός φόργουορντ που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Νταρουσάφακα, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θέλει να δώσει τα πάντα στην ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος παίκτης του «Δικέφαλου»:

Για το αν θέλει να κατακτήσει το Basketball Champions League με την ΑΕΚ: «Φυσικά και το έχω ως στόχο, κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει τίτλους. Από μία σπουδαία ομάδα όπως η Νταρουσάφακα πήγα σε μία άλλη σπουδαία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ για αυτή».

Για το τι θέλει να δώσει στην ΑΕΚ: «Τα πάντα! Όπως κάνω πάντα σε κάθε ομάδα θέλω να δώσω τα πάντα. Και αυτό θέλω να κάνω σε κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση».

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον Ντέιβιντ Μπλατ, τον οποίο είχε προπονητή στην Νταρουσάφακα: «Θα είναι διασκεδαστικό και το περιμένω με ανυπομονησία. Φυσικά και σκέφτομαι να τον κερδίσω, είμαστε φίλοι και έχουμε πολύ καλές σχέσεις εντός και εκτός παρκέ και οι δύο παλεύουμε πάντα για τη νίκη.».

Για το τι ξέρει για την ΑΕΚ: «Ότι κέρδισε το BCL και το Κύπελλο Ελλάδος και ο κόουτς Μπάνκι μου έχει πει πολλά, αναφορικά με την ΑΕΚ. Από την πρώτη σιγμή ήμουν περίεργος τι εστί ΑΕΚ».

Για το αν θέλει να κάνει πολλά καρφώματα με την ΑΕΚ: «Είναι ένας από τους στόχους μου, θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και από εμένα ο κόσμος πρέπει να περιμένει έναν παίκτη μαχητή».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον άλλον για την ΑΕΚ: «Έχω μιλήσει με τον κόουτς Κώστα Φλεβαράκη και μου είπε πάρα πολλά καλά πράγματα για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ