Ολυμπιακός: Παρκέ, μπάσκετ και συστήματα

Ολυμπιακός: Παρκέ, μπάσκετ και συστήματα

Μονή προπόνηση έκρυβε το Σάββατο για τους Ερυθρόλευκου, οι οποίοι την επόμενη μέρα φεύγουν για τα Ιωάννινα με τελικό προορισμό το Μέτσοβο.

Μια μέρα πριν την αναχώρηση για το Μέτσοβο, ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν κούρασε τους παίκτες του. Για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός έκανε μια προπόνηση, με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό να χαρίζει το απόγευμα στους αθλητές του για να τους δώσει το περιθώριο να ετοιμαστούν για την επόμενη μέρα.

Οι προπονήσεις του Μπλατ λοιπόν είναι εντελώς διαφορετικές από ότι είχαν συνηθίσει στο Φάληρο. Πάρα πολύ μπάλα, τακτική και μπάσκετ. Μακριά από την λογική των βαριών προετοιμασιών που οι αθλητές «κατάπιναν» χιλιόμετρα σε εξωτερικούς χώρους. Στο ΣΕΦ όλοι, με τον προπονητή της ομάδας να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Έχει κερδίσει άπαντες με τον τρόπο που τους διαχειρίζεται και φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον τρόπο επικοινωνίας μαζί τους.

Μοναδικός που ακόμα δεν συμμετέχει με την ομάδα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα του και μετράει αντίστροφα μέχρι να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι ικανοποιημένοι στον Ολυμπιακό με το πώς πηγαίνει η αποθεραπεία του και τον περιμένουν για την προετοιμασία της ομάδας λίαν συντόμως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ