Πλήρης και με το… παραπάνω ο ΠΑΟΚ

Πλήρης και με το… παραπάνω ο ΠΑΟΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει πλέον στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που υπολογίζει για τη φετινή σεζόν συν έναν ακόμα Σέρβο.

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου άρχισε με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται για πρώτη φορά στην προετοιμασία του πλήρης. Η άφιξη των τριών τελευταίων παικτών μέσα στο Σαββατοκύριακο γέμισε το ρόστερ, αλλά και το γήπεδο και ταυτόχρονα άδειασε το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου, που είδε τη Δευτέρα, για πρώτη φορά στην προπόνηση και τους Φιλ Γκος, Γιανίκ Μορεϊρά και Ουίλιαμ Χάτσερ.

Νωρίτερα οι τρεις τους είχαν υποβληθεί σε αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και εξετάστηκαν από τον γιατρό του ΠΑΑΟΚ Ιωσήφ Γαβριηλίδη, ενώ την Τρίτη θα περάσουν και από εργομετρικό έλεγχο.

Μετά το απαιτητικό πρωινό πρόγραμμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το απογευματινό τους πρόγραμμα με το πρώτο μίτινγκ της σεζόν. Αρχικά ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, και στη συνέχεια ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησαν στους καλαθοσφαιριστές πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας.

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συμμετέχει εφεξής και ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής Βουκ Μιλαντίνοβιτς (24, 1μ.96), ενώ έπαψαν να συμμετέχουν οι έφηβοι Φίλιππος Βακουφτσής και Κωνσταντίνος Ιατρίδης, καθώς πλέον η ομάδα είναι πλήρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ