Πανιώνιος : Αλευρογιάννης ξανά!

Πανιώνιος : Αλευρογιάννης ξανά!

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος αποσύρθηκε και η ΓΣ του Πανιωνίου έστρωσε το χαλί της επιστροφής στον Σταύρο Αλευρογιάννη, που προς το παρόν επιφυλάσσεται.

Η Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ Πανιώνιος ολοκληρώθηκε ανοίγοντας το δρόμο της επιστροφής στον Σταύρο Αλευρογιάννη! Ο γιατρός ήταν παρών μαζί με τη σύζυγό του, ενώ παρών ήταν και ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, που μέχρι σήμερα ήταν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Αλλά δεν είναι πια.

Στη Γενική Συνέλευση πήρε το λόγο για να πει ότι του γίνεται πόλεμος από διάφορα κέντρα, που δεν του επιτρέπουν να εφαρμόσει το πλάνο του, ως εκ τούτου δεν έχει άλλη επιλογή από το να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία του για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ και να αποχωρήσει. Και αποχώρησε, κάτι άλλωστε που είχε διαφανεί από τη στιγμή που είχε περιέλθει σε αδιέξοδο η προσπάθειά του να βρει προπονητή.

Από εκεί και πέρα η ΓΣ εξελίχθηκε σε μια προσπάθεια των μελών να πείσουν τον Σταύρο Αλευρογιάννη να επιστρέψει αναλαμβάνοντας και τη διαχείριση της ΚΑΕ και όχι απλώς να τη στηρίξει αφήνοντας τη διαχείριση σε άλλους. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε μετά το τέλος της ΓΣ.

Ο Αλευρογιάννης επιφυλάχθηκε να απαντήσει, με δεδομένη όμως την πολύ δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Πανιώνιος, αλλά και το «ψηστήρι», που του έγινε όχι μόνο στη ΓΣ, αλλά ήδη από το πρωί του Σαββάτου, το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει. Με όρους και δεδομένα που μένει να τα δούμε.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση μετόχων της ΚΑΕ Πανιώνιος που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, παρουσία και 200 φιλάθλων. Τα μέλη της διοίκησης ενημέρωσαν για όλες τις διαπραγματεύσεις που έγιναν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα για την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών, ενώ παρουσίασαν και τις τρείς επιλογές που υπήρχαν για το μέλλον της εταιρίας και της ομάδας μπάσκετ.

Στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ κ. Σταύρο Αλευρογιάννη,προτάθηκαν τα εξής:

Να παραμείνει στην διοίκηση της ΚΑΕ και να βοηθήσει στην οικονομική βιωσιμότητα της, έχοντας αφενός τον πλήρη,οικονομικό έλεγχο και αφετέρου να κάνει την αγωνιστική διαχείριση, με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό εσόδων-εξόδων.

Να παρουσιάσει ομάδα που θα ελκύσει τους φιλάθλους του Πανιωνίου και ταυτόχρονα θα εκπέμπει αγωνιστική υγεία.

Ο κ. Αλευρογιάννης επιφυλάχτηκε να απαντήσει, αφού εξετάσει την οικονομική βιωσιμότητα με σκοπό να παρουσιάσει ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να κερδίσει τον χαμένο χρόνο δημιουργίας της ομάδας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και περιμένει την οποιοδήποτε Πανιώνια συνδρομή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ