Κλείνει Γκάρετ ο ΠΑΟΚ

Κλείνει Γκάρετ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ περιμένει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Ντάριους Γκάρετ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ποιος παίκτης θα «κοπεί» από το ρόστερ.

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ντάριους Γκάρετ (28, 2,06) έχει έρθει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έψαχνε εδώ και καιρό έναν Αμερικανό σέντερ, που θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο στο κομμάτι της άμυνας και των ριμπάουντ. Δηλαδή, έναν παίκτη σαν τον Κρουμπάλι, τον οποίον ήθελε να κρατήσει ο προπονητής του «δικεφάλου», όμως αυτός βρήκε καλύτερη πρόταση στην Ιταλία και έφυγε.

Με τον Γκάρετ ο Παπαθεοδώρου συνεργάστηκε και τη σεζόν 2013-14 στην Κηφισιά, οπότε ξέρει καλά τι μπορεί να του δώσει, γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισε να τον πάρει από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι ήταν διαθέσιμος.

Αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του ο Αμερικανός. Και μόλις συμβεί αυτό, θα πρέπει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Τζορντίν Ουίλιαμς. Διότι με την απόκτηση του Γκάρετ ο ΠΑΟΚ θα έχει πια επτά ξένους, άρα ένας θα πρέπει να «κοπεί». Κι αυτός πιθανότατα θα είναι ο Ουίλιαμς, παρόλο που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ως τώρα στην προετοιμασία. Με την παρουσία των Γκος, Χάτσερ, Κόνιαρη και Αθηναίου στην περιφέρεια, όμως, είναι λίγο δύσκολο να βρει χρόνο για να παίξει, επομένως μάλλον περισσεύει.

Ακούγεται πάντως ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο, ώστε να τον δώσει κάπου δανεικό και να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει του χρόνου, με ένα χρόνο εμπειρίας στην πλάτη του. Κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει ο «δικέφαλος» και με τον Θοδωρή Καρρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ