Περιστέρι και ΠΑΟΚ παίζουν για τους πυρόπληκτους

Περιστέρι και ΠΑΟΚ παίζουν για τους πυρόπληκτους

Το Περιστέρι ανακοίνωσε πως τα έσοδα από το φιλικό που θα γίνει στις 27 του μήνα με τον ΠΑΟΚ θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει το Περιστέρι εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ στις 27 του μήνα δεν είναι ένα ακόμα φιλικό που εντάσσεται στην προετοιμασία των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν. Αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα μετά την απόφαση που έλαβαν οι Περιστεριώτες να διαθέσουν τα έσοδά του για την ενίσχυση των πληγέντων από την πρόσφατη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για να γνωστοποιήσουν το γεγονός, ευχαριστούν τον ΠΑΟΚ για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρωτοβουλία τους και τονίζουν και κάτι ακόμα. Ότι όσα φιλικά δώσουν εντός έδρας από σήμερα μέχρι τις 27 του μήνα, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου οι φίλοι του Περιστερίου να γεμίσουν το κλειστό «Α. Παπανδρέου» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τα έσοδα να είναι όσο το δυνατόν περισσότερα!

Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει και το φιλικό του προσεχούς Σαββάτου με τον Ήφαιστο (18.00), διότι περίπου την ίδια ώρα (19.00) θα γίνει κι ένα φιλικό στο ποδόσφαιρο μεταξύ Ατρομήτου και Παναθηναϊκού, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν επίσης υπέρ των πυροπλήκτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ