Γκάρετ : «Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο ΠΑΟΚ»

Γκάρετ : «Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο Ντάριους Γκάρετ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και φανέρωσε από την πρώτη στιγμή την ανυπομονησία του να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά τις 20.30 έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ντάριους Γκάρετ προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και να δικαιώσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Πριν πάει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί από το μεγάλο ταξίδι που έκανε, μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με σπουδαία ιστορία και παράδοση. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ και ανυπομονώ να συναντηθώ με τον προπονητή και να ξεκινήσω δουλειά άμεσα.

Πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League. Ο Παπαθεοδώρου είναι πολύ καλός προπονητής και είχαμε πολύ καλή συνεργασία στην Κηφισιά.

Αγωνίζομαι με πάθος, είμαι επιθετικός και παίζω με πολλή δύναμη. Μου αρέσει να παίζω δυνατή άμυνα, να μαρκάρω και οτιδήποτε για να κερδίσει η ομάδα. Για μένα η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ευκαιρία για να εξελιχθώ.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εξελίξω την καριέρα μου. Θα παίξω σε ένα πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο και με καλούς αντιπάλους.

Μίλησα με τον κόουτς Παπαθεοδώρου αλλά και με τον Κλάντον, με τον οποίο αγωνιστήκαμε πέρυσι στη Βουλγαρία ως αντίπαλοι. Μου είπαν ότι θα λατρέψω την πόλη. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και το μόνο που μένει, είναι να προσαρμοστώ στην αλλαγή ώρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ