ΑΕΚ : Πρόβλημα με Σαντ-Ρος

ΑΕΚ : Πρόβλημα με Σαντ-Ρος

Ο Κουβανός ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό στη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Στο Βελιγράδι η αποστολή για τα δύο φιλικά με Μέγκα Λεξ και Ερυθρό Αστέρα.

Λίγο πριν αφήσει το Ζλάτιμπορ για να πάει στο Βελιγράδι, όπου θα δώσει δύο δυνατά φιλικά, η ΑΕΚ βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα ακόμα πρόβλημα. Το δεύτερο μετά τον τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά. Αυτή τη φορά ήταν ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος αυτός που λαβώθηκε.

Ο Κουβανός ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό στη διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς τη μεριά των φυσιοθεραπευτών, Μάτσου και Μεταξά, προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Δοκίμασε να συνεχίσει, αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι αποχώρησε οριστικά. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες στο Βελιγράδι, οπότε και θα αποφασιστεί αν θα παίξει στο φιλικό της Παρασκευής με τη Μέγκα Λεξ.

Αυτό είναι το ένα από τα δύο φιλικά που θα παίξει η ΑΕΚ στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα αρχίσει στις 20.00 και θα διεξαχθεί στο κλειστό Mega Factory. Ο Λούκα Μπάνκι δεν έχει στη διάθεσή τους τους Λαρεντζάκη και Καββαδά, ενώ πλέον είναι πολύ πιθανό να μην έχει ούτε τον Σαντ Ρος.

Το Σάββατο η ΑΕΚ θα παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα και την επομένη θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ