
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε μια φωτογραφία από έναν αγώνα μπάσκετ που παίχτηκε πριν από πολλά χρόνια στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τούμπας!
Το γήπεδο της Τούμπας έχει έρθει στο προσκήνιο της επικαιρότητας αυτές τις μέρες, καθώς παρατηρείται κινητικότητα ως προς το θέμα της ανακατασκευής του, και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχασε την ευκαιρία.
Κατάφερε να βρει στο ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρον αρχείο της μία φωτογραφία από τον καιρό που το γήπεδο ήταν ακόμα νεόδμητο, στην οποία εμφανίζεται στιγμιότυπο από έναν αγώνα μπάσκετ! Ναι, στην Τούμπα παιζόταν κάποτε και μπάσκετ, μάλιστα ο αγωνιστικός χώρος ήταν τοποθετημένος μπροστά από τη Θύρα 4, όπως ενημερώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό της στο instagram, όπου πόσταρε τη φωτογραφία.
Δείτε την εικόνα των κερκίδων πίσω από τους παίκτες. Δεν πέφτει καρφίτσα…
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 



















