ΑΕΚ : Αμφίβολος και για την Κύπρο ο Σαντ-Ρος

ΑΕΚ : Αμφίβολος και για την Κύπρο ο Σαντ-Ρος

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανόν θα απουσιάσει και από το δυνατό τουρνουά της Κύπρου την άλλη εβδομάδα.

Ο τραυματισμός του Χάουαρντ Σαντ-Ρος στον μηρό εκτιμάται ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, σίγουρα όμως είναι κάτι που δεν πρέπει να ρισκάρει κανείς μαζί του. Έτσι, με απόφαση του γιατρού Ηρακλή Πατσόπουλου, ο οποίος έχει ήδη γυρίσει στη βάση συνοδεύοντας τον άλλον άτυχο, Βασίλη Καββαδά, ο Κουβανός επιστρέφει κι αυτός στην Αθήνα προκειμένου να κάνει λεπτομερείς εξετάσεις.

Η πρώτη εκτίμηση που έχει γίνει είναι ότι μάλλον πρόκειται για κάποιο τράβηγμα, ωστόσο ασφαλής διάγνωση θα γίνει με το πόρισμα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία θα υποβληθεί το πρωί του Σαββάτου στην Ευρωκλινική, ανά χείρας.

Αν πάντως επιβεβαιωθεί η παραπάνω εκτίμηση, ο Σαντ-Ρος θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα ακόμα. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει και από το πολύ δυνατό τουρνουά, στο οποίο θα πάρει μέρος η ΑΕΚ το άλλο Σαββατοκύριακο στην Κύπρο με αντιπάλους τους Παναθηναϊκό, Χίμκι και Μακάμπι. Διότι θα είναι απροπόνητος στο διάστημα που θα μεσολαβήσει και σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, δεν συντρέχει λόγος για την ανάληψη οποιουδήποτε ρίσκου σε αυτή την περίοδο.

Από το τουρνουά της Κύπρου θα λείψουν σίγουρα ο Βασίλης Καββαδάς και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, επομένως ένα πρώτο σημαντικό πρόβλημα για τον Λούκα Μπάνκι είναι ότι δεν μπορεί να δει πλήρη την ομάδα του σε αυτά τα δυνατά φιλικά και να βγάλει πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα για την κατάστασή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ