Λεκαβίτσιους: «Είχα διαβεβαιώσεις, αλλά και άγχος»!

Λεκαβίτσιους: «Είχα διαβεβαιώσεις, αλλά και άγχος»!

Ο Λιθουανός εξομολογήθηκε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους την αγωνία του αν θα ανανεώσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς η διοίκηση του ανανέωσε το συμβόλαιο. Ο Λιθουανός πλέι μέικερ όμως εξομολογήθηκε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους την αγωνία που πέρασε μέχρι το «τριφύλλι» να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του.

Μάλιστα όπως τους αποκάλυψε είχε πάρει διαβεβαιώσεις για την παραμονή του στην ομάδα από τον ίδιο τον Πασκουάλ, αλλά είχε άγχος μέχρι να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να πέσουν οι υπογραφές.

«Μου είπαν πει ότι κατά 99% θα έμενα στην ομάδα. Περίμενα όμως για αυτή τη μέρα. Είχα άγχος, αλλά προσπαθούσα να μένω ήρεμος από την στιγμή που είχα αυτή την ενημέρωση. Ο προπονητής μου είχε υποσχεθεί ότι θα μείνω, οπότε έκανα προσπάθεια να μην γεμίζω το μυαλό μου με διάφορα», τόνισε ο Λιθουανός άσος, στο περιθώριο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας της χώρας του, για τα παιχνίδια με Κροατία και Ολλανδία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2019.

Το θέμα είναι βέβαια να παίξει καλύτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν και να μπορέσει να βοηθήσει τους πράσινους στην προσπάθειά τους, διότι οι απαιτήσεις που υπάρχουν γι’ αυτόν στο ΟΑΚΑ είναι πολύ περισσότερες από όσα έχει δείξει έως τώρα.

«Σκεφτόμουν να φύγω»!

Ο Λιθουανός αποκάλυψε πως θα έφευγε από τον Παναθηναϊκό εάν τελικά η διοίκησή του αποφάσιζε να φύγει από την Ευρωλίγκα. Μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους είπε πως είχε συζητήσει ακόμα και με τον μάνατζέρ του όλα τα ενδεχόμενα.

«Πράγματι, κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω από την ομάδα εάν εκείνη πήγαινε στο Basketball Champions League. Ακόμη, θέλω να αγωνίζομαι στο ανώτερο επίπεδο που είναι η Ευρωλίγκα. Μίλησα με τον μάνατζέρ μου, όπου του είπα ότι στην περίπτωση που θα γινόταν κάτι τέτοιο, θα έφευγα.

Αλλά, όταν τελείωσε η σεζόν, τότε όλα πήγαν καλά. Ο προπονητής και ο πρόεδρος είπαν ότι θα παραμείνουμε. Τότε, όλα ήταν καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λεκαβίτσιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ