Χολαργός : Χωρίς δύο κόντρα στον Διαγόρα

Χολαργός : Χωρίς δύο κόντρα στον Διαγόρα

Νέο φιλικό με αντίπαλο τον Διαγόρα Δρυοπιδέων δίνει ο Χολαργός, όμως ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες.

Μετά τον αγώνα με το Λαύριο, που ήταν ο πρώτος για τη φετινή σεζόν, ο Χολαργός δίνει ένα ακόμα τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Το Σάββατο αντιμετωπίζει στο Αιγάλεω τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και ο Άρης Λυκογιάννης θέλει να διαπιστώσει σημάδια προόδου σε σχέση με το πρώτο φιλικό.

Παρ’ όλα αυτά δεν θα έχει ούτε σε αυτό το παιχνίδι την ομάδα του πλήρη. Ο Θωμάς Κώττας, που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με το Λαύριο, και ο Ντάριν Ντόρσεϊ, που επίσης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, δεν θα μπορέσουν αγωνιστούν.

Κατά τα άλλα, η Α.Ε. Χολαργού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την παιδική ομάδα της:

«Η παιδική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας ΕΣΚΑ την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Προσκαλούνται αθλητές με έτος γέννησης 2003 και νεότερα που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό αυτό πρωτάθλημα με τα χρώματα της ομάδας μας να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του συλλόγου (ΔΕΥ-ΠΑΡ 18.00-21.00 ΣΑΒ.10.00-13.00) στο τηλέφωνο 210-6540088 ή με τον κ. Ακη Μούντανο στο τηλέφωνο 210-7473620».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ