Τίμα : «Πρώτος ο Στρέλνιεκς έμαθε τη μεταγραφή μου»

Τίμα : «Πρώτος ο Στρέλνιεκς έμαθε τη μεταγραφή μου»

Ο Λετονός φόργουορντ των Ερυθρόλευκων μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του αναφορικά με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο έτερος Γιάνις έμαθε πρώτος τα ευχάριστα.

Από τους παίκτες που περιμένει πάρα πολλά η Λετονία για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Γιάνις Τίμα.

Τα Μέσα της πατρίδας του, «πολιόρκησαν» τον Λετονό φόργουορντ του Ολυμπιακού και θέλησαν να μάθουν όλο το… παρασκήνιο για την μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.

Αρχικά ο Γιάνις Τίμα δήλωσε πως «ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για μένα και στο τέλος συμφώνησe με την Μπασκόνια για τη μεταγραφή. Πριν, όμως, ολοκληρωθεί η συμφωνία, με συμβούλεψαν να μη μιλήσω με τους παίκτες του Ολυμπιακού, έτσι δεν είχα καμία συζήτηση με τον Στρέλνιεκς. Ήταν, πάντως, ο πρώτος που έμαθε για τη μεταγραφή μου, αφού πρώτα είχαμε υπογράψει τα συμβόλαια. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τους αθλητές του Ολυμπιακού, γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο 100%, πριν ολοκληρωθεί η μετακίνησή μου. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήταν τελείως ξεκάθαρο».

Όσο για το καμπ που διοργάνωσε στην πατρίδα του, ο Τίμα είπε: «Κατά τη διάρκεια του καμπ, ήμουν διαρκώς με νεαρούς ανθρώπους όλη μέρα. Δεν ήταν ότι έκανα το καμπ για να βρω ταλέντα, αλλά ήθελα να τους δείξω πώς είναι να είσαι επαγγελματίας αθλητής. Είδα πολλά άτομα που ήθελαν να δουλέψουν, αλλά χρειάζονταν παραπάνω κίνητρο. Αυτές οι συναντήσεις με επαγγελματίες αθλητές, τους δίνουν το απαραίτητο «σπρώξιμο» και την απαιτούμενη κατανόηση, κάτι που δεν είναι εύκολο. Δεν μπορείς να γνωρίζεις πώς θα βελτιωθείς ως αθλητής, αλλά αν σου αρέσει το μπάσκετ πραγματικά, δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις και να συνεχίσεις να δουλεύεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ