Ιωαννίδης : «Ιστορία ο Πεταλίδης, θα πετύχει στον Άρη ο Γουλιέλμος»

Ιωαννίδης : «Ιστορία ο Πεταλίδης, θα πετύχει στον Άρη ο Γουλιέλμος»

Ο προπονητής των τίτλων για τον Αρη, Γιάννης Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και δήλωσε οτι θα σταθεί στο πλευρό του Δημήτρη Γουλιέλμου στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Αυτοκράτορα.

Ο προπονητής που έχτισε την Αυτοκρατορία του Άρη, ο Γιάννης Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8, με αφορμή τη συμπλήρωσε έξι ετών από τον θάνατο του Ανέστη Πεταλίδη.

Ο «ξανθός» μίλησε με ζεστά λόγια για τον μέντορά του, ενώ ακόμη δήλωσε βέβαιος για την επιτυχία του Δημήτρη Γουλιέλμου στον Αυτοκράτορα. Παράλληλα έκανε αναφορά στον Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τον Ανέστη Πεταλίδη είπε: Όποιος δεν σέβεται την ιστορία του είναι καταδικασμένος. Ο Πεταλίδης έχει ιστορία. Εγώ όταν μπήκα στον Άρη, στο γήπεδο όταν 13 ετών άκουσα την μπάλα να βαράει μπαμ-μπαμ και έπαιζαν παιδικά και εφηβικά με προπονητή τον Πεταλίδη και αυτοί δεν πληρωνόντουσαν κιόλας. Πρέπει να τιμούμε τι έχει κάνει ο καθένας. Ήμουν ο αγαπημένος του. Εμείς είχαμε αγάπη, σε ορισμένα πράγματα είχαμε διαφωνία το συζητούσε για να δούμε πιο είναι το σωστό. Η γενιά του Πετράκη, του Φλόκα όλων των μεγάλων αυτών. Η επόμενη ήταν Τσιτούρας, Κατριός, Ιωαννίδης κλπ. άρα λοιπόν βλέπεις ότι ήταν επικεφαλής σε δύο γενιές.

Για τον Άρη είπε: Δεν μπορώ να φύγω από τον Άρη. Εγώ έκανα 8-9 νίκες με τον Άρη και 4 με τον Ολυμπιακό συνεχόμενα. Θα πετύχει ο κ. Γουλιέλμος. Όλοι με αγάπη θα τον βοηθήσουμε για να πετύχουμε. Για την πόλη, το σωματείο, για τα νέα τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη είπε: Έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές. Μεγάλωσαν τα πνευμόνια του. Θα έρθουν και οι τίτλοι, όλα θα γίνουν με αγάπη και δουλειά.

Για τον Άρη Αμφίκλειας είπε: Έχω πάει 3 φορές στον Άρη Αμφίκλειας. Κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά, μας τίμησαν κιόλας. Η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας είχα γιορτή και τίμησαν δύο ανθρώπους, τον Ιωαννίδη και τον Γιαννάκη. Όλα γίνονται όταν υπάρχουν ένωση και σεβασμός στον διπλανό.

Για τον Γκάλη είπε: Είναι ορισμένα πράγματα τα οποία έπρεπε όλοι να τα ασπαζόμαστε χωρίς αυτά που μας λένε. Ο Γκάλης έφερε άνοιξη στο μπάσκετ, τι να λέμε τώρα. Πέθανε ο Κολοκυθάς, ακόμα τον τιμώ που ήταν ο καλύτερος παίκτης στα δικά μας τα νιάτα. Τον τιμούμε μόνο που τον αναφέρουμε για να μη ξεχνιέται. Ο Γκάλης έφερε την άνοιξη. Τι πιστεύουν, ότι θα αν δεν ήταν ο Γκάλης θα κάναμε όλα αυτά που κάναμε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ