Καλά τα νέα για Γκρίφιν

Καλά τα νέα για Γκρίφιν

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Μάλκολμ Γκρίφιν είναι καθησυχαστική. Ο Αμερικανός δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Καθησυχαστικές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις όσον αφορά τον τραυματισμό του Μάλκολμ Γκρίφιν στην τελευταία περίοδο του φιλικού με τη Μέγκα Λεξ. Ο Αμερικανός έπεσε άτσαλα στο έδαφος μετά από σπρώξιμο αντιπάλου πάνω στη φάση και τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο, ωστόσο, όπως εκτιμούν οι γιατροί, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Βέβαια, περιμένουν να δουν πώς θα είναι το γόνατο του παίκτη και το πρωί του Σαββάτου, ώστε να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα, όμως εκ πρώτης όψεως δεν μοιάζει να είναι ανησυχητική η κατάσταση. Μάλιστα ο Γκρίφιν, αφού του πέρασε λίγο ο πόνος, ήθελε να μπει ξανά και να παίξει στον αγώνα με τη Μέγκα Λεξ, αλλά κανείς από το επιτελείο της Ένωσης δεν θέλησε να πάρει αυτό το ρίσκο.

Σε κάθε περίπτωση το πρωί του Σαββάτου θα αποφασιστεί αν ο Αμερικανός θα παίξει στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ