Ελεύθερη είσοδος στο ΠΑΟΚ-Μπουγιουκσεχίρ

Ελεύθερη είσοδος στο ΠΑΟΚ-Μπουγιουκσεχίρ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρώτο της φιλικό στο «PAOK Sports Arena» απέναντι στην Μπουγιουκσεχίρ, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο της ομάδας.

Πρώτο φιλικό για τον ΠΑΟΚ μπροστά στον κόσμο του στο «PAOK Sports Arena» και όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ώρα του πρώτου φιλικού στο “PAOK Sports Arena” έφτασε!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τον νέο ΠΑΟΚ θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας στον φιλικό αγώνα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου στο “PAOK Sports Arena” με αντίπαλο την τουρκική Istanbul Buyuksehir Belediyespor.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο «Παλατάκι», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το παιχνίδι μέσα από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο «Παλατάκι» για τον αγώνα με την Istanbul Buyuksehir Belediyespor, θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερα από 23 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ