Πολέμης : «Δουλεύουμε πυρετωδώς για να είμαστε πανέτοιμοι»

Πολέμης : «Δουλεύουμε πυρετωδώς για να είμαστε πανέτοιμοι»

Ο αντιπρόεδρος του Περιστερίου, Ανδρέας Πολέμης, εξαίρει τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Η προετοιμασία του Περιστερίου συνεχίζεται απρόσκοπτα και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Πολέμης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ κάνει έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων ως τώρα και δεν έκρυψε την απόλυτη ικανοποίησή του για την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα:

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλουν τόσο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, όσο και το διοικητικό προσωπικό. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι, σε όλους τους τομείς, στην επιστροφή του Γ.Σ. Περιστερίου στην Α1 και γι’αυτό τον λόγο, η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς και σε πολλά μέτωπα. Τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω απ’αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρίες που έχουν δείξει ήδη εμπιστοσύνη στο Περιστέρι και στηρίζουν εμπράκτως την προσπάθεια μας. Είναι πολύ σημαντικό για τον Σύλλογο και τη δυναμική του, να μας εμπιστεύονται, τόσο μεγάλες εταιρίες, στο ξεκίνημα αυτού του νέου κύκλου και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος της σεζόν θα τις έχουμε δικαιώσει για αυτή την εμπιστοσύνη τους.

Ένας ακόμη μεγάλος στόχος αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου του Περιστερίου. Τόσο η κίνηση στα διαρκείας, όσο και αυτό που εισπράττουμε καθημερινά από τους φιλάθλους μας, δείχνει σε όλους μας ότι ο κόσμος της ομάδας είναι εδώ! Το στοίχημα που απομένει να κερδηθεί είναι το γήπεδο να γεμίζει σε κάθε εντός έδρας ματς… Και είμαι σίγουρος ότι ομάδα και κόσμος, μια γροθιά, θα το κερδίσουμε…» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ