Συμφωνία Κόνιαρη – ΠΑΟΚ για επέκταση συμβολαίου!

Συμφωνία Κόνιαρη – ΠΑΟΚ για επέκταση συμβολαίου!

Συμφωνία των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο.

Σημαντική κίνηση για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς επήλθε συμφωνία με τον Αντώνη Κόνιαρη για επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2020! Το προηγούμενο συμβόλαιο του 21χρονου γκαρντ με τον δικέφαλο εξέπνεε το 2019.

 Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφή τους τελευταίους μήνες προκειμένου να επεκτείνουν το συμβόλαιο του διεθνούς καλαθοσφαιριστή και να που κατέληξαν σε συμφωνία.

Ουσιαστικά Κόνιαρης και ΠΑΟΚ τα είχαν βρει πριν την αναχώρηση του πρώτου για τις ΗΠΑ και μετά το σημερινό (13/9) φιλικό με τη Μπουγιούκσεχιρ, την ανακοίνωσε ο ίδιος! Μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει και στις σχετικές υπογραφές.

Στο νέο συμβόλαιο προβλέπεται αναπροσαρμογή στις απολαβές του παίκτη, καθώς επίσης και στο buy out του, σε περίπτωση που κάποια άλλη ομάδα θέλει να τον αποκτήσει.

Ο ΠΑΟΚ κινδύνευε να χάσει τον Κόνιαρη το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο, ωστόσο κατάφερε να τον «δέσει» στην Πυλαία και έτσι να διατηρήσει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Άλλωστε τα δυο τελευταία χρόνια ο διεθνής γκαρντ έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και έτσι ο δικέφαλος κρατά μια αξιόλογο μονάδα στο ρόστερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ