Θορθάνο : «Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Θορθάνο : «Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στις απουσίες των «πράσινων» αλλά και στην άμυνα ζώνης της ΑΕΚ και περιμένει βελτίωση της ομάδας στο αυριανό (15/9) αγώνα

Ο άμεσος βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο μιλώντας μετά την φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στάθηκε στις απουσίες του «τριφυλλιού» αλλά και την άμυνα ζώνης της «Ένωσης» η οποία προβλημάτισε τους πράσινους. Πιο συγκεκριμένα ο Θορθάνο δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το έκανε ακόμη πιο δύσκολο για εμάς η απουσία έξι παικτών, που μας περιόρισε σημαντικά το rotation. Ήταν ένα σκληρό ματς και η ΑΕΚ έπαιξε σχεδόν και στα 40 λεπτά άμυνα ζώνης, κάτι μη συνηθισμένο. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε και πολεμήσαμε μέχρι τέλους. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο σουτ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε… Έχουμε ακόμη δύο ματς εδώ, στην Κύπρο. Το σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Αύριο να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με σήμερα και την Κυριακή ακόμη καλύτεροι».

Για τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο δήλωσε: «Τα λόγια είναι περιττά για τους φιλάθλους μας. Είναι πάντα δίπλα και αυτό έκαναν και σήμερα. Δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν. Δίνουν πάντοτε το 100% και μας υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ