Λάσμε: «Αντιδράσαμε και δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Λάσμε: «Αντιδράσαμε και δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Ο Γκαμπονέζος σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και υποκλίθηκε στον κόσμο του Τριφυλλιού - «Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και είναι ο εκτός παίκτης μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στην αντίδραση που έδειξε ο Παναθηναϊκός, μετά τη χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ στάθηκε ο Στεφάν Λάσμε, μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 87-81.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ τόνισε ότι οι Πράσινοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Τριφυλλιού. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στέκονται πάντα δίπλα τους και αποτελούν τον 6ο παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Είναι δύο ομάδες Euroleague. Δεν ξέρω αν βρίσκονται  και οι δύο στο 100% ακόμα. Δοκιμάσαμε κάποια  πράγματα και θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την ήττα χθες. Παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη ενώ δείξαμε και καλό πρόσωπο».

Για τις απουσίες: «Είναι μεγάλο μέρος του ροτέισον οι παίκτες που λείπουν από την Κύπρο. Μας βοήθησε πολύ το βασικό στάδιο στην Πορταριά, πήραμε παιχνίδια στα πόδια μας και γεμίσαμε τα πνευμόνια μας με καθαρό αέρα».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Γι’αυτό αγαπώ να είμαι εδώ. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα ότι κι αν γίνεται και είναι ο εκτός παίκτης μας. Με αυτό τον κόσμο δεν νιώθουμε φόβο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ