Φιλική νίκη επί της Κύμης ο Χολαργός, «καυτοί» Χόκινς και Λοβ

Φιλική νίκη επί της Κύμης ο Χολαργός, «καυτοί» Χόκινς και Λοβ

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση ο Χολαργός επικράτησε (77-63) της Κύμης στο κλειστό Αντώνης Τρίτσης με τον Τζαβόντε Χόκινς να ηγείται της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη.

Έχοντας κορυφαίους τους Τζαβόντε Χόκινς με 24 και Ζερμέιν Λοβ με 16 πόντους, ο Χολαργός επικράτησε με 77-63 της Κύμης σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης»

Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν ανταγωνιστικά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς στο υπόλοιπο του ματς οι γηπεδούχοι είχαν ξεκάθαρα το πάνω χέρι μέσα από ωραίο και ομαδικό μπάσκετ.

Παρά την απουσία του Ντάριν Ντόρσει (ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και είναι εκτός) οι παίκτες του Χολαργού επέβαλλαν τον ρυθμό τους μέσα από την πιεστική άμυνα και από το ημίχρονο «έχτισαν» μια διαφορά (46-33) που αύξαναν προοδευτικά.

Μάλιστα, έφτασε στο +20 (55-35 στο 24′) κυριαρχώντας πλήρως στην ρακέτα με τους Αγκμπελέζε-Φιτζπάτρικ, ενώ περιφερειακά “εκτελούσαν”ο Τζαβόντε Χόκινς και ο Ζερμέιν Λοβ.

Να σημειώσουμε ότι ο Χολαργός παρουσιάζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι πολύ βελτιωμένος, ενώ με την επιστροφή και του Ντόρσει θα έχει τον βασικό πόιντ γκαρντ σε ρόλο οργανωτή, καθώς ως τώρα έχουν μείνει μόνο ο Οκερεαφόρ και ο Σπυριδωνίδης.

Τα δεκάλεπτα: (18-20, 46-33, 65-46, 77-63

Χολαργός (Λυκογιάννης): Αγκμπελέζε 6, Χόκινς 24 (3 τριπ.), Οκερεαφόρ 3 (1 τριπ.), Λοβ 16 (1 τριπ.), Φιτζπάτρικ 7 (1 τριπ.), Καμπερίδης 9 (2 τριπ.), Σπυριδωνίδης 4, Σκουλίδας 5 (1 τριπ.), Καλαϊτζάκης 3 (1 τριπ.), Κώττας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ