Ολυμπιακός και Volton για τα επόμενα τρία χρόνια

Ολυμπιακός και Volton για τα επόμενα τρία χρόνια

Έγινε η παρουσία της νέας χορηγικής συμφωνίας των Ερυθρόλευκων με την Volton Energy για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας χορηγικής συμφωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την Volton Energy για τα επόμενα τρία χρόνια. Το παρών έδωσαν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Ανδρέας Σκιαδόπουλος, γενικός διευθυντής της Volton, και οι παίκτες των Ερυθρόλευκων, Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Μπόγρης.

Αρχικά ο Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε: « Καλωσορίζουμε το νέο μέλος του χορηγικού μας προγράμματος και ένα πολύ σημαντικό συνεργάτη. Είμαστε χαρούμενοι για αυτήν την συνεργασία. Η εταιρεία ξεκινάει απ΄ τον Πειραιά για να κατακτήσει την κορυφή της Ελλάδας. Είχαμε ενδιαφέρον και από άλλες εταιρείες, αλλά το πλαίσιο συνεργασίας με την Volton ήταν πολύ καλό. Αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί για τρία χρόνια με προοπτική ανανέωσης δύο ακόμα χρόνων. Δεν στεκόμαστε μόνο στο χορηγικό πρόγραμμα και προχωρήσαμε στη δημιουργία του Red Power…. Μένουμε σταθεροί στην προοπτική μας που επικεντρώνονται στην προοπτική εσόδων και υπεραξίας για τους χορηγούς μας και υπηρεσιών για τους φιλάθλους.

Είμαστε σίγουροι πως το νέο προϊόν θα είναι πολύ επιτυχημένο. Θα είμαστε εδώ σε λίγα χρόνια και θα συζητάμε για αυτήν την επιτυχία.

Το χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι από τα πιο σύγχρονα κι επιτυχημένα στην Ευρώπη…. Σίγουρα είναι μία ανάσα τα έσοδα από τα χορηγικά προγράμματα, αλλά γνωρίζουμε πως δεν καλύπτουν τα έξοδα της ομάδας. Αν δεν είχαμε την συνδρομή και την αγάπη των προέδρων, η ομάδα δεν θα ήταν σε αυτό το επίπεδο. Εκτός των επιτυχιών που έχουμε φέρει, έχουμε δημιουργήσει ένα μοντέλο μάνατζμεντ που πολλοί στην Ευρώπη θέλουν να το αντιγράψουν και να το ακολουθήσουν.

Από την μεριά του, ο γενικός διευθυντής της Volton, Ανδρέας Σκιαδόπουλος δήλωσε: «Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μας σήμερα. Ξεκινώντας ήθελα να δηλώσω πως είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κοιτάει πάντα ψηλά και προσπαθεί με ηθική και αξίες να κατακτήσει την κορυφή. Αυτός είναι και ο κοινός τόπος των δύο εταιρειών. Το Red Power είναι σχεδιασμένο για τον κόσμο του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Το πρόγραμμα αυτό έχει μία πολύ χαμηλή τιμή. Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα ενισχύσουν την ομάδα τους, ένα μέρος των εσόδων, θα πηγαίνει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα έχουν χαμηλή τιμή στην ενέργεια, ενώ θα πάρουν κι ένα συλλεκτικό δώρο.

Το δώρο θα είναι ένα καπέλο με την υπογραφή ενός παίκτη του Ολυμπιακού. Η αλληλογραφία θα γίνεται σε ερυθρόλευκο χρώμα. Στόχος μας να κάνουμε ερυθρόλευκα γραμματοκιβώτια σε όλες τις πολυκατοικίες της Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πάντα προσπαθεί να κατακτήσει την κορυφή. Εμείς είμαστε μια εταιρεία που προσπαθεί να κατακτήσει κι εκείνη την κορυφή. Υπάρχει κοινό όραμα. Επίσης ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κατακτήσει την κορυφή με ηθική και αξία. Επίσης είναι μία δημοφιλής ομάδα. Αυτοί είναι οι λόγοι….

Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή στα επόμενα τρία – πέντε χρόνια. Για αυτό χρειαζόμαστε συνεργασίες. Πιστεύουμε πως μπορούμε να φέρουμε εις πέρας αυτό το πρόγραμμα.

H Volton έχει μία γκάμα προϊόντων που ταιριάζει στο προφίλ κάθε καταναλωτή. Είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Κοιτάξαμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα για τους φίλους του Ολυμπιακού».

Ο Κώστας Παπανικολάου υποστήριξε: «Καλωσορίζουμε από την πλευρά μας την Volton στην οικογένειά μας. Πάντα ο Ολυμπιακός και όσοι είναι υπεύθυνοι για το μάρκετινγκ έχουν σε προτεραιότητα τις ανθρώπινες σχέσεις. Πάντα οι συνεργασίες του ΟΣΦΠ είναι μακροχρόνιες και στηρίζονται σε ανθρώπινες σχέσεις. Καλώς ήρθατε στην οικογένεια μας. Οπως μεγαλώνει το brand name του Ολυμπιακού, έτσι να μεγαλώνει και το δικό σας».

Tέλος ο Γιώργος Μπόγρης από τη μεριά του υποστήριξε: «Δεν είναι η άμυνα η αγαπημένη λέξη των προπονητών. Η ενέργεια είναι. Για αυτό είναι πολύ σημαντική συνεργασία. Είναι πολύ σημαντικό που βλέπω με έξυπνους ανθρώπους. Η Volton είναι μία εταιρεία που θέλει να σπάσει το κατεστημένο, όπως έκανε και ο Ολυμπιακός με το χαμηλό μπάτζετ. Θέλουμε να βοηθήσουμε την εταιρεία να βάλει το Red Power στα σπίτια των Ελλήνων. Το πάθος και η τρέλα των οπαδών είναι πολύ μεγάλο. Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να μπει και στο ηλεκτρικό ρεύμα με την VOLTON. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία κι επιτυχίες και την Volton στο πλευρό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ