Μυκονιάτης: «Να δείξουμε βελτίωση κόντρα στο Περιστέρι»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Κρήτης για το φιλικό με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων.


Μυκονιάτης: «Να δείξουμε βελτίωση κόντρα στο Περιστέρι» | to10.gr

Μετά από τη συμμετοχή του το προηγούμενο διήμερο στο 28ο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», το Ρέθυμνο βρίσκεται στην Αθήνα και την Πέμπτη (20/09) θα προπονηθεί στο γήπεδο της Κερατέας. Την Παρασκευή στις 17.30 θα δώσει ακόμη έναν φιλικό αγώνα κόντρα στο Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με τον προπονητή της ομάδας, Σταύρο Μυκονιάτη, να μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών για τα φιλικά με τον Προμηθέα και τον Κολοσσό αλλά και αυτό με το Περιστέρι.

Αρχικά τόνισε πως: «Ήταν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με δύο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια μας βοήθησαν ιδιαίτερα, ώστε να δουν και να συνειδητοποιήσουν οι ξένοι παίκτες μας τι θα αντιμετωπίσουμε τη φετινή σεζόν, καθώς κανένα από τα παιδιά δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως είναι λογικό σε αυτά τα δύο παιχνίδια είχαμε καλά και κακά διαστήματα, τα οποία θα τα δούμε και θα τα δουλέψουμε στη συνέχεια. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου θέλουμε να δείξουμε περισσότερη βελτίωση σε κάποιους τομείς».

Παράλληλα, ευχαρίστησε την ομάδα της Κερατέας και τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη για τη σημερινή φιλοξενία στο γήπεδο τους. «Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Κερατέας και τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη, καθώς μας βοήθησαν και μας φιλοξένησαν στο γήπεδο τους σήμερα για τις ανάγκες της προπόνησης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο