Παναθηναϊκός : Λάβαρο για τον Παύλο στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός : Λάβαρο για τον Παύλο στο ΟΑΚΑ

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα το αναρτήσει στην οροφή του γηπέδου στο περιθώριο του τουρνουά για τη μνήμη του Γιαννακόπουλου.

Έξι ημέρες έμειναν για την έναρξη του πρώτου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού , της Μακάμπι Τελ Αβίβ, της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι εις μνήμην του αείμνηστου ηγέτη του «τριφυλλιού», του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Για την πρώτη ημέρα του Τουρνουά, την Πέμπτη 27/9, έχει προγραμματιστεί σειρά εκδηλώσεων. Πέραν του καθαρά αγωνιστικού σκέλους, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο σημαντικές αναμετρήσεις, οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις εξέδρες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετές όμορφες εκδηλώσεις.

Αποκορύφωμα αυτών, θα είναι τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, που από τις 27/9 θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ! Επίσης, όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αποτίσουν με τον δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον εμβληματικό παράγοντα του συλλόγου.

Επίσης, την Πέμπτη 27/9, σε συνεργασία με την Adidas, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εντυπωσιακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της νικήτριας ομάδας του τουρνουά των Μίνι το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Πανιωνίου.

Τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά, την Παρασκευή 28/9, εκτός του Μικρού και του Μεγάλου τελικού, θα προβληθεί στο μάτριξ του ΟΑΚΑ ένα βίντεο εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου και μετά το τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και οι βραβεύσεις των ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ