Τα αποκαλυπτήρια του Ρεθύμνου

Τα αποκαλυπτήρια του Ρεθύμνου

Την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να δει την ομάδα από κοντά

Τα αποκαλυπτήρια του Ρεθύμνου θα γίνουν την Κυριακή (23/09) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» όπως ενημέρωσε η Κρητική ΚΑΕ.
Αναλυτικά:
«Όλα είναι έτοιμα για τα «αποκαλυπτήρια» του Ρέθυμνο Cretan Kings, με την εκδήλωση της παρουσίασης να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».
Οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings, αλλά και να συζητήσουν με τον νέο πρόεδρο του Δ.Σ. Κωστή Ζομπανάκη για τους στόχους της καινούριας σεζόν. Οι 16 καλαθοσφαιριστές μας Ανδρέας Χριστοδούλου, Τζαμπρίλ Ντουράμ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Κάρλτον Γκάιτον, Χριστόφορος Ραζής, Κέβιν Μπρέισι – Ντέιβις, Φίλιππος Καλογιαννίδης, Τράβις Ντάνιελς, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Έντουαρντ Ντάνιελ, Δημήτρης Κουρέπης, Κιθ Κλάντον, Κώστας Οικονομόπουλος, Νίκος Ζαμπετάκης, Νάσος Καλαϊτζάκης και Γιώργος Βοσκάκης θα φορέσουν… την καλή τους εμφάνιση και θα παρουσιαστούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Το «παρών» επίσης θα δώσουν και διαφορετική νότα θα δώσουν η αγαπημένη μασκότ Κερατούκλης και οι τσιρλίντερ της ομάδας μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ